TOTALENTREPRISE UDFØRES PROFESSIONELT

I Martins Tømrerforretning vil vi gerne være dit foretrukne firma når det gælder enhver form for totalentreprise. Vi er et firma der vægter vores kunders tilfredshed højest og vi overholder altid enhver indgået aftale. På den måde er du altid sikret, at din totalentreprise står færdig til tiden og til den aftale pris. Vi udfører opgaver i omegn af Faaborg, Svendborg og Ringe.

Vi har mange års erfaring og indgående ekspertise i forhold til alle former for tagarbejde, døre, vinduer, gulve, køkkener samt renovering og istandsættelse af huse. Vi udvælger alle vores materialer, produkter og arbejdsmetoder efter høje standarder vedrørende miljøvenlighed, kvalitet, prisvenlighed og design.

Kvalitetssikret og ansvarsfuld totalentreprise

Til en totalentreprise har vi udvalgt områdets bedste samarbejdspartnere, som garanterer arbejde i topkvalitet og udført til tiden. Vi kan blandt andet stå for alle former for nybygning samt større hovedrenovering. Vi tager ansvaret igennem hele processen og sørger for alt lige fra projektering til det færdige resultat.

Ligegyldigt om det er en mindre eller større totalentreprise, går vi altid til opgaven med samme fokus på kvalitet i arbejdet. Vi er aldrig tilfredse før vores kunder også er det. Derfor vil vi gerne besøge hver enkelt kunde i omegnen af Faaborg, Svendborg og Ringe før vi påbegynder arbejdet. Igennem en gensidig dialog kan vi i fællesskab finde frem til den løsning, som mest optimalt opfylder dine behov.​

Du skal altid være velkommen til at kontakte os med forespørgsler på en totalentreprise: 21 93 73 70 .

Vi leverer gerne et skræddersyet, uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig.​

Martins Tømrerforretning

Tlf.:21 93 73 70

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Firmanavn & CVR​
Martins Tømrerforretning
CVR: 34838038
Find os​
Nyvej 25, Ulbølle
5762 Vester Skerninge
Kontakt os
Tlf.: 21 93 73 70
E-mail: mail@mtomrer.dk