Gulvarbejde i Svendborg, Faaborg og Ringe

Er du træt af at dit slidte gulv, er det måske på tide at få det skiftet ud med et nyt trægulv? Hos Martins Tømrerforretning er vi eksperter i trægulve og har hjulpet utallige kunder i Svendborg, Faaborg, Ringe og resten af Fyn med forskellige variationer af gulvarbejde.

Kontakt os og hør nærmere

Vi ved, hvor vigtigt det er at have et funktionelt og æstetisk tiltalende gulv i dit hjem. Derfor er vores team af erfarne tømrere specialiseret i at installere og renovere trægulve i alle slags boliger og bygninger.

Vi arbejder kun med de bedste materialer og værktøjer på markedet, og vores tømrere er veluddannede og erfarne i deres fag. Vi er stolte af at kunne tilbyde en bred vifte af træsorter og stilarter, så du kan vælge det gulv, der passer bedst til din smag og stil.

Gulvarbejde præparationer

Gulve produceres i mange forskellige materialer, f.eks. træ i flere sorter, linoleum, parketgulve og laminatgulve. Skal du have lavet nogle reparationer på dit nuværende gulv eller søger du et helt nyt trægulv? Ved du hvilket gulvarbejde du søger? Skulle du være i tvivl om hvilken løsning er bedst for dig og din situation, rådgiver vi dig gerne.

Når der lægges nyt trægulv, bør man undersøge følgende forhold før man påbegynder arbejdet:

  • ■ Materialetyper
  • ■ Træ og fugt
  • ■ Gulvvarme
  • ■ Fuger

 

Vi giver gerne gode råd om træsorternes slidstyrke, udtryk og stil, så du vælger en løsning, du er glad for mange år ud i fremtiden. Vi bygger vores virksomhed på tilfredse kunder så vi kan forsikre dig om at gulvarbejdet altid udføres til den højeste kvalitet.

Professionelt gulvarbejde

Hos Martins Tømrerforretning levere vi et professionelt gulvarbejde af høj kvalitet. Så ønsker du et gulv af populære træsorter eller et laminat gulv, står vi klar til at hjælpe med dit nye trægulv. Har du ikke så meget viden inden for gulve, hjælper vi også gerne til. Vores mange års erfaring med gulve lader os rådgive vores kunder til den bedste mulige løsning. Så skulle du være i tvivl om hvilken løsning er bedst for dig, kan du berolige dig med at du er i erfarne og professionelle hænder når du bestiller gulvarbejde hos Martins Tømrerforretning.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt trægulv

Er dit gamle gulv slidt? Skal du have lavet reparationer eller skal hele gulvet skiftes ud med et nyt trægulv? Uanset hvad problemet er, står vi klar med gulvarbejde grundet i mange års erfaring og professionel rådgivning hvis du har brug for det. Så kontakt os på telefon 21 93 73 70 , send en e-mail til mail@mtomrer.dk eller kontakt os via vores kontaktformular – så giver vi et uforpligtende tilbud på et nyt trægulv.

Martins Tømrerforretning

Tlf.: 21 93 73 70

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Firmanavn & CVR​
Martins Tømrerforretning
CVR: 43286463

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Find os​
Nyvej 25, Ulbølle
5762 Vester Skerninge
Kontakt os
Tlf.: 21 93 73 70
E-mail: mail@mtomrer.dk