Renovering af sommerhus

Renovering af sommerhus i Svendborg, Faaborg og Ringe omegn

Har du brug for professionel hjælp til renovering af sommerhus på Fyn? Vi kan hjælpe dig med at give dit sommerhus den opdatering, det har brug for. Uanset om du har brug for en mindre renovering eller en omfattende modernisering af hele sommerhuset, står vi klar til at hjælpe dig. Vores erfaring og ekspertise inden for alt fra udskiftning afvinduer og døre til tagrenovering og isolering gør os til det optimale valg, hvis du har et sommerhus i Svendborg, Faaborg eller Ringe omegn der har brug for at blive renoveret.

Få et skarpt tilbud i dag

Hvorfor bør du få renoveret sommerhuset?

Der er flere grunde til at renovering af sommerhuset er en fornuftig beslutning. Vi har samlet nogle af de typiske appeller for din bekvemmelighed. Fordelene ved et renoveret sommerhus er:

 • ■ Øget værdi:
  En renovering kan øge værdien af dit sommerhus, hvilket er en god investering på flere områder. For det første kan du i tilfælde af at du udlejer dit sommerhus kan du uden tvivl øge lejen for gæster i fremtiden. For det andet kan du få en større sum hvis du en dag beslutter dig for at sælge sommerhuset.
 • ■ Forbedret komfort:
  En renovering kan forbedre komforten i dit sommerhus, ved at forbedre isoleringen, installere nyt varme- og kølesystem, opgradere badeværelser og køkken osv.
 • ■ Æstetisk appel:
  En renovering kan give dit sommerhus en frisk og moderne stil, der vil øge dets æstetiske appel.
 • ■ Færre vedligeholdelsesomkostninger:
  En renovering kan medføre færre vedligeholdelsesomkostninger på lang sigt, ved at erstatte gamle og beskadigede dele af huset med mere holdbare materialer og udstyr.
 • ■ Personlig tilpasning:
  En renovering giver dig mulighed for at tilpasse dit sommerhus efter dine behov og ønsker, og skabe en mere personlig og funktionel bolig.

Renovering af sommerhus til konkurrencedygtige priser

Hos Martins Tømrerforretning sætter vi en ære i vores arbejde og er da også stolte af at kunne levere en høj kvalitet til en fornuftig og rimelig pris. Vi mener at det skal være muligt at få en ordentlig løsning til en ordentlig pris. Så hvis du leder efter en konkurrencedygtig pris på sommerhusrenovering på Fyn er vi det helt rette valg for dig.

Hør mere om vores arbejde med renovering af sommerhus

Ønsker du at få dit sommerhus renoveret?
Så kontakt os i dag på tlf. 21 93 73 70, e-mail mail@mtomrer.dk eller gennem vores kontaktformular. Vi ser altid frem til at kunne hjælpe nye kunder med renovering af deres sommerhuse.

Martins Tømrerforretning

Tlf.: 21 93 73 70

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Firmanavn & CVR​
Martins Tømrerforretning
CVR: 43286463

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Find os​
Nyvej 25, Ulbølle
5762 Vester Skerninge
Kontakt os
Tlf.: 21 93 73 70
E-mail: mail@mtomrer.dk