Renovering af hus i Svendborg og Faaborg på fyn

Står du med overvejelser om at få udfører en renovering af huset? Så lad Martins Tømrerforretning hjælpe dig, vi udfører en totalrenovering af din gamle bolig eller lejlighed. Vi tilbyder også istandsættelse og energioptimering af dit hus, så du både får et mere miljøvenligt hjem og sparer penge på varmeregningen.

Kontakt os i dag og hør mere

Vi har et tæt samarbejde med vores arkitekt, som også gerne hjælper til med forslag til rum-opdeling, hvis du for eksempel skal renovere køkken eller bad, så kvadratmeterne udnyttes på bedst mulig vis.

I forbindelse med renovering af hus, varetager vi en lang række af andre tømrer og snedkeropgaver. Vi udfører blandt andet tagrenovering og nybyggeri af tag, samt montering og udskiftning af vinduer og døre.

Vi udfører alle former for renovering af hus

Hos Martins Tømrerforretning har vi stor erfaring inden for renoveringsopgaver. Derfor kan vi være behjælpelige, uanset om der tale om renovering af hus, kælder, badeværelse eller køkken.

Når vi udfører renovering af hus, tilbyder vi samtidig at være din sparringspartner til dit næste byggeprojekt. På den måde kan du få professionel råd og vejledning gennem hele byggeprocessen. Vi udfører altid renoveringsopgaver efter dine specifikke ønsker og behov. Netop derfor er det også vigtigt at holde dialogen gennem hele forløbet, så vi kan være sikker på at alt fremskrider som planlagt.

Kontakt Martins Tømrerforretning på telefon  21 93 73 70 eller e-mail mail@mtomrer.dk

MARTINS TØMRERFORRETNING
Tlf.: 21 93 73 70

renovering-af-hus
renovering-af-hus-og-tag-samt-tagarbejde-i-svendborg-fyn
husrenovering-svendborg-fyn
renovering-af-hus-svendborg-fyn
renovering-af-hus-fyn
renovering-af-hus-fyn

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Firmanavn & CVR​
Martins Tømrerforretning
CVR: 43286463

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Find os​
Nyvej 25, Ulbølle
5762 Vester Skerninge
Kontakt os
Tlf.: 21 93 73 70
E-mail: mail@mtomrer.dk