Tilbygning i Svendborg, Faaborg og Ringe

Går du og drømmer du om at få mere plads i dit hjem? Så er tilbygning måske noget for dig. En tilbygning til dit hjem kan f.eks. være et børneværelse, kontor, nyt badeværelse eller noget helt fjerde. Vi har arbejdet med tilbygninger til huse i mange år og hjælper kunder i Svendborg, Faaborg, Ringe og resten af Fyn med at realisere drømme om mere plads i hjemmet. Når vi laver tilbygning gør vi det med kunden i fokus. Vi er med dig hele vejen igennem tilbygning processen. Og lover et produkt du ikke kun kan være tilfreds med, men også stolt af.

Kontakt os og hør nærmere

Fordele ved tilbygning

Der er flere fordele ved en tilbygning. Flere kvadratmeter betyder mere plads til dig og din familie. Mere plads i hjemmet er jo altid dejligt. Tilføjelsen af flere kvadratmeter altid giver også dit hus en højere ejendomsværdi. Så ved at lave en tilbygning laver du ikke kun et rum mere men du investerer også i fremtiden, skulle du få lyst til at sælge dit hus.

Pris på tilbygning

Før du vælger at få lavet en tilbygning bør du sikre dig at din økonomi kan klare prisen på en ny tilbygning. Prisen kan variere meget da der er mange faktorer i spil. Derfor kan det være en god idé at udarbejde et budget før opgaven sættes i gang.

De varierende faktorer kan f.eks. være:

  • - Hvilke materialer skal bruges?
  • - Hvilken type gulv skal anvendes i det nye rum?
  • - Hvilke Døre / Vinduer?
  • - Hvor stor skal tilbygningen være?
  • - Møbler
  • - Geografisk område (hvor i landet foregår tilbygningen?)

Vi står klar til at hjælpe dig igennem hele processen så du ikke bliver overvældet.

Få et uforpligtende tilbud på en tilbygning

Drømmer du om en ny tilbygning til dit hus? Er du ikke helt sikker på fremgangsmåden? Bare rolig, vi hjælper dig med hele processen og sørger for at vi kommer i mål med din drømme tilbygning. Så kontakt os på telefon 21 93 73 70 , send en e-mail til mail@mtomrer.dk eller kontakt os via vores kontaktformular – så giver vi et uforpligtende tilbud på din tilbygning.

Martins Tømrerforretning

Tlf.: 21 93 73 70

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Firmanavn & CVR​
Martins Tømrerforretning
CVR: 43286463

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Find os​
Nyvej 25, Ulbølle
5762 Vester Skerninge
Kontakt os
Tlf.: 21 93 73 70
E-mail: mail@mtomrer.dk