Nyt køkken i Svendborg, Faaborg og Ringe

Er du på udkig efter et nyt køkken? Hos Martins Tømrerforretning har vi mange års erfaring og ekspertise i henhold til køkkener. Det er et af vores absolutte specialer. Hvad enten der er tale om en mindre istandsættelse eller et helt nyt køkken, går vi altid til opgaven med samme fokus på kvalitet, ærlighed og elegance.

Vi arbejder primært i Svendborg, Faaborg og Ringe, men kører gerne på hele Fyn for at hjælpe vores kunder med at skabe deres drømme køkken.

Når et nyt køkken skal til, er der utallige muligheder. Vi står altid gerne klar med rådgivning, materialeprøver og professionel vejledning som i sidste ende skal sikre, at dit nye køkken bliver præcis som du ønsker.

Få et tilbud i dag

Hos os får du nyt køkken i kvalitet

Vi udvælger altid vores materialer efter kompromisløse krav om kvalitet, holdbarhed, design og funktionalitet. Dette sikrer et både elegant og velfungerende nyt køkken, som du vil nyde i mange år fremover.

Vi tilbyder at montere færdigproducerede køkkener fra andre en række forskellige producenter. ( HTH, Designa, Invita & Hanstholm ). Vi tilretter dem til dit hjem og sørger for, at det hele fungerer som det skal.​

Få et nyt køkken efter dine behov og ønsker

Vi kan levere et nyt køkken, der er skræddersyet lige efter dine behov og ønsker. Vores team af erfarne tømrere og snedkere kan hjælpe med alt fra design og planlægning til installation og afslutning af projektet. Som sagt sikre vi altid at materialerne er af høj kvalitet, og resultatet er derfor både funktionelt og æstetisk tilfredsstillende.

Investér i dit hjem med et renoveret køkken

At få lavet et nyt køkken eller at få renoveret dit eksisterende køkken kan være en god investering i din bolig. Et nyt køkken vil ikke kun forbedre funktionaliteten og æstetikken i dit hjem, men det kan også øge værdien af din ejendom.

Potentielle købere vil ofte prioritere et moderne og velfungerende køkken højt, når de overvejer at købe en bolig. Dette skyldes at køkkenet og badeværelset er de mest besværlige og dyre lokaler at få renoveret.

Derudover kan en opgradering af dit køkken også føre til besparelser på lang sigt, da nye og mere energieffektive apparater kan hjælpe med at reducere energiforbruget og dermed energiregningen.

Få et tilbud på dit drømmekøkken i dag

Du skal altid være velkommen til at kontakte os for at modtage et skræddersyet, uforpligtende tilbud på et nyt køkken.
Ring i dag på tlf. 21 93 73 70 for en snak om din opgave. ​Du kan også sende os en besked med detaljerne via e-mail mail@mtomrer.dk eller gennem vores kontaktformular.

Vi ser frem til at hører fra dig og hjælpe dig frem til et køkken du kan glæde dig over.

Martins Tømrerforretning

Tlf.: 21 93 73 70

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Firmanavn & CVR​
Martins Tømrerforretning
CVR: 43286463

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Find os​
Nyvej 25, Ulbølle
5762 Vester Skerninge
Kontakt os
Tlf.: 21 93 73 70
E-mail: mail@mtomrer.dk