GULVARBEJDE PRÆPARATIONER

Gulve produceres i mange forskellige materialer, f.eks. træ i flere sorter, linoleum, parketgulve og laminatgulve. Skal du have lavet nogle reparationer på dit nuværende gulv eller søger du et helt nyt gulv? Ved du hvilket gulvarbejde du søger? Skulle du være i tvivl om hvilken løsning er bedst for dig og din situation, rådgiver vi dig gerne angående gulvarbejdet.

Når der lægges trægulv, bør man undersøge følgende forhold før man starter på gulvarbejdet:

  • Materialetyper
  • Træ og fugt
  • Gulvvarme
  • Fuger

Vi giver gerne gode råd om træsorternes slidstyrke, udtryk og stil, så du vælger en løsning, du er glad for mange år ud i fremtiden. Vi bygger vores virksomhed på tilfredse kunder så vi kan forsikre dig om at gulvarbejdet altid udføres til den højeste kvalitet.

PROFESSIONELT GULVARBEJDE

Hos Martins Tømrerforretning levere vi et professionelt gulvarbejde af høj kvalitet. Så ønsker du et gulv af populære træsorter eller et laminat gulv, står vi klar til at hjælpe med dit gulvarbejde. Har du ikke så meget viden inden for gulvarbejde hjælper vi også gerne til. Vores mange års erfaring med gulvarbejde lader os rådgive vores kunder til den bedste mulige løsning. Så skulle du være i tvivl om hvilken løsning er bedst for dig, kan du berolige dig med at du er i erfarne og professionelle hænder når du bestiller gulvarbejde hos Martins Tømrerforretning.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ GULVARBEJDE

Har du brug for gulvarbejde? Er det gamle gulv slidt? Skal du have lavet reparationer eller skal hele gulvet skiftes ud med et nyt? Uanset hvad problemet er, står vi klar med gulvarbejde i højeste kvalitet og rådgivning til at hjælpe dig med din situation. Så kontakt os på telefon 21 93 73 70 , send en e-mail til mail@mtomrer.dk eller kontakt os via vores kontaktformular – så giver vi et uforpligtende tilbud på dit gulvarbejdet.

Martins Tømrerforretning

Tlf.: 21 93 73 70

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet

Firmanavn & CVR​
Martins Tømrerforretning
CVR: 43286463
Find os​
Nyvej 25, Ulbølle
5762 Vester Skerninge
Kontakt os
Tlf.: 21 93 73 70
E-mail: mail@mtomrer.dk